Adventure Tour

Oricine poate împreună cu noi!

Teambuilding

Adventure Tour - învăţăm să fim împreună

Teambuilding: Se adresează firmelor care doresc să îşi cunoasacă mai bine potenţialul angajaţilor. De asemenea, participanţii sunt puşi să se confrunte cu situaţii inedite care nu se pot rezolva decât cu o bună colaborare. În general programul durează trei zile, cu activităţi diferite (tiroliană, speologie, paintball) şi ajută participanţii să se cunoască mai bine, să fie conştienţi de calităţile şi defectele fiecăruia.
Pentru programele de acest fel putem face diferite combinaţii de locaţii şi activităţi, în funcţie de cerinţele dumneavoastră.
 

De ce Teambuilding?

Avantajele sunt numeroase, în cadrul acestui proces evidenţiindu-se importanţa lucrului în echipă şi consolidarea relaţiilor interumane. Participanţii sunt încurajaţi să renunţe la a crea o imagine bună doar a propriei persoane, acest lucru neexcluzând posibilitatea ca fiecare să-şi descopere noi aptitudini. Lucrul în echipă duce la identificarea anumitor probleme şi la rezolvarea lor, de fiecare dată cu o implicare totală din partea membrilor. Sunt consolidate relaţiile deja existente între membri, ducând la îndeplinirea obiectivelor comune într-un mod natural.

Teambuilding

Cadrul de desfăşurare a acestui tip de activitate cât şi modul de realizare al activităţii în sine sunt factori care duc la dezvoltare fizică şi la relaxare în acelaşi timp, membrii echipelor aflându-se într-un mediu natural curat.